COLLOC - A strong connection

Firmaprofil

Colloc blev startet i Kolding i 1988 som et alsidigt handelsfirma. Virksomheden bevægede sig siden mere og mere i retning af befæstigelsesløsninger, som er vores speciale i dag.

I 2006 skiftede firmaet ejer og flyttede til Egå lige udenfor Aarhus. Colloc er familieejet og i dag er vi flyttet til Tilst, hvor vi ligger sammen med Deigaard Plast.

Colloc har primært 3 forretningsområder:

Firmaet har egenimport af kvalitetsprodukter fra tyske Prebena, som har et udbredt program af befæstigelsesværktøj samt klammer, søm mv. til industrien og håndværkerne.

Derudover er Colloc skandinavisk eneforhandler af japanske Meihotechs C-ringe og C-ringepistoler, der bl.a. anvendes i trådvareproduktionen, madrasproduktionen, til autosædepolstring og i hegnsindustrien.

Endelig har Colloc egenproduktion af VOSS Desinfector, som er et prisvindende desinfektionsmiddel, der blev opfundet af en dansk læge i 1909, og som er blevet højaktuel igen i 2020.

Vi har en ambition om at være en attaktiv samarbejdspartner for vores kunder. Vi yder en personlig og frisk betjening, og sætter vores kunders tilfredshed i højsædet.